Ebook weer thuis in eigen huis?
Ik wil het gratis e-book!

Werkwijze

In een omgeving passend bij je identiteit en leefstijl zul je je prettiger voelen. Je voelt je beter op je gemak, bent meer ontspannen en ervaart minder stress.

Voor Mieke van Pijpen interieur-architectuur vormt de communicatie met jou als opdrachtgever de basis van het succes. In de eerste fase van de samenwerking wordt uitgebreid stil gestaan bij wie je bent, hoe je wilt leven en wonen en wat je behoeftes en wensen zijn.

'Samen onderzoeken we je unieke behoeften en hoe deze gerealiseerd kunnen worden. Zodat je op een natuurlijke manier door je huis kunt bewegen en je je echt thuis zult voelen en elk moment van de dag kunt genieten van jouw plek. Jouw unieke wensen en behoeften hierin zie ik als jouw unieke architectonisch DNA. Een verandering van je omgeving begint bij dan ook bij het luisteren naar jouw verhaal.'

Pas als dit architectonisch DNA goed in kaart gebracht is, is er voldoende informatie om het ontwerpproces in te gaan. Het gaat altijd om een uniek ontwerp waar jij je als de opdrachtgever in herkent. Als opdrachtgever ben je dan ook nauw bij het ontwerpproces betrokken.

Met deze persoonlijke werkwijze heeft Mieke in de loop van de vele jaren dat zij als interieur- professional werkt veel succes en waardering van klanten gekregen.

Een opdrachtgever na de verbouwing van hun zolder tot slaapkamer:
"Wat ons erg in Mieke aansprak is dat
ze zich in onze leefwereld kon verplaatsen zodat
het resultaat van de verbouwing
goed aansluit bij onze sfeer en wensen.
Ze heeft de verbouwing intensief begeleid, waarbij
haar ervaring en deskundigheid van grote waarde was."

 

Herken je dit.....?

  • Past je huis niet meer bij je persoonlijkheid of leefstijl en gezinssituatie?

  • Vragen veranderingen in je leven een ‘nieuw’ huis?

  • Wil je een huis dat helemaal bij je persoon en leefstijl past?

  • Je weet gewoon niet waar te beginnen en ervaar je keuze-stress?

  • Weet je niet waar je de tijd en inspiratie vandaan moet halen?

  • Wil jij je thuis voelen in je huis - zonder te hoeven verhuizen – of juist van je nieuwe huis helemaal je droomhuis maken?

 

Je kunt Mieke van Pijpen interieur-architectuur inschakelen voor een interieuradvies, een kleur- en/of verlichtingsadvies of een compleet een interieurontwerp inclusief advies over een eventuele verbouwing.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, we helpen je graag verder!

 

Mieke van Pijpen interieur-architectuur creëert woon- en werkruimtes afgestemd op wie jij bent en hoe je wilt leven en werken, uniek en bij jou passend.