Ebook weer thuis in eigen huis?
Ik wil het gratis e-book!

Nieuw interieur na verbouwing

Van 2 stadswoningen is -na een grondige verbouwing- de begane grond samengevoegd tot een ruime woonkamer.

Hierdoor is de woonkamer precies 2 maal zo groot geworden!
De wens van de opdrachtgevers was hiervoor een nieuwe interieur te creëren.

Ze hadden 1 grote wens: een inrichting met veel flexibiliteit. Zoals tv kijken terwijl ze met vrienden aan tafel zitten of gezellig samen vanaf de bank. De oplossing is gevonden in een -bijna 360 graden- draaibare tv aan een pilaar tussen vloer en plafond. Alle electra is vanaf het plafond in de pilaar verwerkt.

De fauteuils Orange Slice van Artifort zijn bij de bank te plaatsen danwel in een knusse opstelling bij de open haard tegenover de bank aan de andere kant van de woonkamer.

Het schilderij was reeds in bezit en heeft een opvallende plek gekregen aan de donkere wand.

Hoe ervaarden de opdrachtgevers de samenwerking en het resultaat: 

'Tijdens de verbouwing van ons huis een is een mooie ruime woonkamer gecreëerd. Omdat Mieke ons eerder geholpen had met een lichtplan en een fantastische badkamer (Zie: Kleinste badkamer) heeft ze ons ook begeleid bij het interieur van onze nieuwe woonkamer. Mieke verstaat de kunst om goed te luisteren naar onze wensen en samen te ontdekken wat onze smaak is. In combinatie met haar ruimtelijk inzicht, ervaring met kleurcombinaties en ontzettende grote kennis van de meest prachtige materialen en meubels heeft dat een mooie combinatie opgeleverd. Inmiddels genieten we dagelijks van onze prachtig ingericht woonkamer en zijn we ontzettend blij met het resultaat'.

Edit  600 TESR 204 100 IMG 0021 Web
Edit  600 TEST 102 100 IMG 0026 Web
Edit  600 Hoofdfoto Board IMG 0004 Web
Iedt  600 Foto 153 126 IMG 0077 Web

Terug naar overzicht