Ebook weer thuis in eigen huis?
Ik wil het gratis e-book!

Kleurrijk en persoonlijk gezinshuis

 

Een gezin met Colombiaanse roots wilden hun woning renoveren, geen witte muren meer maar een Colombiaanse sfeer. Kleurrijk en persoonlijk!
Met aandacht voor de indeling van de ruimtes, comfort, kleur, licht en elektra. 

De opdrachtgevers aan het woord:

'Op zoek naar iemand die ons kon helpen met dit omvangrijke project ontdekten we Mieke van Pijpen interieur-architectuur. Samen met haar hebben we onze wensen en de mogelijkheden uitgebreid besproken, waarbij Mieke ons regelmatig verraste met ideeën waar we zelf nooit aan gedacht hadden. Met het definitieve ontwerp stonden al onze wensen op papier en kon de aannemer, keukenbouwer, interieurbouwer  aan de slag. Bij het proces van tekeningen naar uitvoering was de kennis en kunde van Mieke erg waardevol. Ook tijdens de uitvoering was zij betrokken en werden alle nog te maken keuzes met elkaar besproken. 

Door de inzet van Mieke en de prettige samenwerking met alle bouwers kijken we terug op een geslaagde renovatie van onze woning. Het huis voelt als nieuw, ruim en comformatabel. De inrichting, de kleuren en het licht zorgen voor een aangename, warme Colombiaanse sfeer in het gehele huis, van de begane grond tot de zolder. Het is echt één geheel geworden, waar we met veel plezier in wonen. Het is wonderbaarlijk hoe goed het resultaat lijkt op de moodboards die we hadden gemaakt voor we met Mieke aan de slag zijn gegaan! 

De wijze waarop Mieke onze wensen vertaald heeft naar het resultaat en haar ondersteuning daarbij in elke fase van de renovatie waren voor ons van onschatbare waarde. Mieke zorgde voor de vaart in het proces, met d tijd en rust om goede keuzes te maken en voor een vlotte en doortastende samenwerking met alle betrokkenen. Dankzij Mieke van Pijpen interieur-architectuur en de volle inzet en het enthousiasme van alle betrokkenen is ons huis geworden wat het nu is en daarvoor zijn we haar erg dankbaar.'

 

Keuken: Jalu'zzi meubelmakers

2. Woonkamer Maatwerk Web
1. Woonkamer Web
3. Eetkamer Web
4. Keuken Maatwerk Web
5. Keuken Detail Web
10. Inbouwkast Maatwerk Web
6. Entree Met Trap Web
7. Badkamer Web
8. Zolder Maatwerk  Web
9. Zolder Maatwerk2 Web
Plattegrond Ontwerp BG Web

Fotografie: Marco Peters Fotografie

Terug naar overzicht