Ebook weer thuis in eigen huis?
Ik wil het gratis e-book!

Een rustig, warm en evenwichtig huis

 Na 25 jaar kwam er nieuwe levensfase en was het tijd voor een modernisering van het jaren-dertig woonhuis.

De opdrachtgevers aan het woord:

“Het oude huis waarin we bijna 25 jaar woonden, bewoog liefdevol mee met elke veranderende gezinssituatie en kluslust die zich aandiende. We grapten wel eens: nu we zelf wat meer rimpels krijgen, mag ons huis wat strakker, met een warme sfeer. Een vergelijkbare uitstraling door het hele huis, met aandacht voor de architectuur en karakteristieke kenmerken.

We hebben bewust met 3 verschillende interieur-specialisten kennisgemaakt, om te kunnen merken met wie het ‘t beste klikte. We wilden graag iemand die onze ideeën kon vertalen en ons ook wat uit onze comfortzone kon trekken. Mieke bracht een combinatie van kennis, creativiteit, inlevingsvermogen, intuïtie en prettige, heldere procesbegeleiding. We hadden er alle vertrouwen in dat ze ons goed aanvoelde èn opgewassen was tegen stevig enthousiasme – lees: eigenwijsheid - van onze kant. “

Hoe ervaarden de opdrachtgevers de samenwerking en het resultaat:

“Mieke heeft alle ruimtes van de 1e en 2e verdieping, inclusief het trappenhuis, bij elkaar weten te brengen in een stijl die precies was wat we bedoelde en die aansloot bij de eerder verbouwde keuken. Ze geeft ons alle ruimte voor onze eigen inbreng en verstaat de kunst om onze ideeën
op een prettige manier om te buigen naar het grotere plaatje. Ze heeft ons geholpen keuzes te maken, door haar grote praktische kennis gedoseerd te delen op gebied van producten en leveranciers. Daar waar wij al dik tevreden waren, ging ze soms nèt nog een stapje verder: toch nog een extra staaltje, een nuance verschil in kleur.

Het eindresultaat is prachtig en helemaal naar onze zin. We staan nog regelmatig genietend stil op allerlei plekjes. Bijzonder is dat veel mensen die bij ons komen precies de sfeer benoemen die we voor ogen hadden: een rustig, evenwichtig, warm huis waarin je je direct thuis voelt.

Rustig Warm Evenwichtig Thuis 01 Web
Rustig Warm Evenwichtig Thuis 02 Web
Rustig Warm Evenwichtig Thuis 03 Web
Rustig Warm Evenwichtig Thuis 04 Web
Rustig Warm Evenwichtig Thuis 05 Web
Rustig Warm Evenwichtig Thuis 06 Web
Rustig Warm Evenwichtig Thuis 07 Web
Rustig Warm Evenwichtig Thuis 08 Web
Rustig Warm Evenwichtig Thuis 09 Web
Rustig Warm Evenwichtig Thuis 10 Web
Rustig Warm Evenwichtig Thuis 11 Web
Rustig Warm Evenwichtig Thuis 12 Web

Terug naar overzicht