Persoonlijk interieur!

In deze woning, heeft voorafgaand aan de verhuizing ernaartoe, een renovatie plaatsgevonden.

Op de begane grond is over de bestaande tegelvloer een de gietvloer gekomen en een keuken geheel op maat geplaatst. Op de bovenetage is de badkamer geheel vernieuwd. In nauwe samenwerking met de bewoner is gekozen voor een functioneel en naturel ontwerp. Voor de keuken uitgevoerd in basic zwart/ wit en voor de badkamer in natuurlijke tinten en materialen.
Voor een warm en sfeervol woonhuis is het kleurenplan voor de wanden in de gehele woning doorgevoerd.

Klik op onderstaande foto's voor een grotere afbeelding.

badkamer 1
badkamer 2
badkamer 3
keuken 2

Project info


Vraag: creëer in nauwe samenwerking een warme en sfeervolle woning.

Opdrachtgever: pensionada
Ruimte: begane grond en badkamer


Programma van eisen:

  • Warm en sfeervol
  • Functionele ontwerpen voor keuken en badkamer
  • Natuurlijk kleuren en materialen
  • Met behoud bestaand meubilair


Ontwerp & realisatie: 2018-2019


i.s.m. Jal’uzzi meubelmakers (keuken en badkamermeubel)

 

Hoe ervaarde de opdrachtgever de samenwerking en het resultaat:

"Mijn nieuwe woning moest geheel gerenoveerd worden en daarbij zocht ik ondersteuning. Mieke vond op het internet, de interieurfoto’s en de werkwijze die zij op haar website beschrijft spraken mij aan.

Mieke heeft mij door het gehele renovatie- en inrichtingsproces geleid, kundig en systematisch, stap voor stap. Zij luisterde goed naar mijn wensen en ideeën en vertaalde die naar voorstellen voor haalbare oplossingen.

Zij zorgde voor overzicht, bewaakte het proces, begeleidde de aankoop van materialen en werkte productief en plezierig samen met de aannemer en zijn team en met de diverse leveranciers.

Met als resultaat dat het huis er, na een ingrijpende verbouwing in een relatief korte tijd, intensief maar zonder veel stress, bij de oplevering uitzag zoals we dat voor ogen hadden. Ik voel me hier inmiddels helemaal thuis. De ruimte, functionaliteit, het interieur en de sfeer passen precies.

En ook nu nog, na bijna een jaar, komt Mieke af en toe met een suggestie als zij bij een leverancier iets tegenkomt (zoals een lichtarmatuur) dat nog een goede aanvulling zou kunnen zijn. Die betrokkenheid waardeer ik zeer'"