Gezinshuis met unieke sfeer!

Voor een levendig gezin met 4 kinderen is een huis verbouwd en ingericht.

De belangrijkste wens van de opdrachtgevers was de woning te vertalen in een licht- en ruimtelijk gezinshuis. Dichte en smalle deuren gaven de oorspronkelijke woning een gesloten en naar binnen gerichte sfeer. Door de binnendeuren te vergroten en te vervangen door stalen profieldeuren met veel glas zijn de verschillende ruimtes met elkaar verbonden. Het resultaat is ruime woning waar geleefd kan worden met veel licht waardoor ook het contact met de ruime tuin hersteld is.

Voor de inrichting lag de inspiratie in de vele reizen die het gezin maakt. Met name de reizen naar Zuid-Afrika hebben geleid tot een kleurrijk interieur.

Klik op onderstaande foto's voor een grotere afbeelding.

JIB06780C-web
JIB06796-web
JIB06805-web
JIB06825C-web
JIB06836-web
JIB06850-web
JIB06870-web
JIB06875-web

Project info

Vraag: een licht- en ruimtelijk gezinshuis waar geleefd kan worden.

Opdrachtgever: gezin
Concept: Ruimte en Licht!

Programma van eisen:

  • Optimaal gebruik daglicht
  • Ruimte om te leven
  • Functionele inrichting
  • Kleurrijk

Ontwerp en realisatie: 2017-2018

I.s.m. Jaluzzi meubelmakers

Fotografie: Studio Nijkerk