Werken in een fort

Een organisatie werkend op een heel bijzondere locatie, een fort van de Hollandse waterlinie, had de wens voor een nieuwe inrichting.

Geïnspireerd door de unieke, historische plek midden in het groen is een ontwerp gemaakt voor de werkruimtes, de vergaderruimtes en de entree tevens lunchruimte.

Met veel bakstenen muren van wel een meter dik om zich heen was de behoefte om juiste de natuur meer naar binnen te halen.

Zo is met het toepassen van meerdere tinten groen getracht het contact met de natuur tijdens het verblijf binnen in het fort te bewaren.

Klik op onderstaande foto's voor een grotere afbeelding.

DEF-ontwerp--web
FBF 5101LR-web
FBF 5102LR-web
FBF 5106LR-web
FBF 5111LR-web
FBF 5119LR-web
FBF 5130LR-web
FBF 5141LR-web
FBF 5149LR-web
FBF 5158LR-web
FBF 5172LR-web
FBF 5189LR-web
FBF 5195LR-web
FBF 5204LR-web
FBF 5215LR-web
FBF 5218LR-web
FBF 5225LR-web
FBF 5226LR-web

 

Project info

Vraag: ontwerp een interieur voor onze organisatie op deze bijzonder locatie: ‘Maak ons zichtbaar in relatie tot deze plek’.

Concept: Stay connected

Opdrachtgever: organisatie voor HR

Programma van eisen:

  • Verlichting
  • Flexibele werkplekken
  • Individuele werkplekken, tevens telefoonplekken
  • Aandacht voor akoestiek
  • Meer verbinding met de uniek locatie.
  • Aandacht voor kleur, licht, warmte en sfeer

Ontwerp en realisatie 2018

i.s.m. ASNOVA Architects

Fotografie: Fabian Boot