Advocatenkantoor

Als gevolg van uitbreiding, betrok een advocatenkantoor een nieuwe pand (450 m2). Het pand (klassieke beton-skeletbouw) is volgens de wensen van de klant ingedeeld met een entree, werkkamers, bibliotheek, archief, administratie en een open keuken annex lunchruimte met leestafel.

Voor de inrichting is een fris en kleurrijk concept ontwikkeld.

Een jaar later is dit concept ook bij de andere vestiging van het kantoor in een nieuw interieur vertaald.

 

 

 

 

Project info

Vraag: inrichting nieuwe kantoor 

Opdrachtgever: VBTM Advocaten, Woerden
Gebruikers: employees
Concept: fris met lef

Programma van eisen

  • Functionele inrichting met eigen karakter
  • Sfeerbeschrijving: open, karaktervol met frisse uitstraling
  • Lunchruimte met leestafel
  • Entree met ontvangst
  • Bibliotheek met vergadertafel

 Ontwerp & realisatie: 2004