Werken in een fort

Werken in een fort

Een organisatie werkend op een heel bijzondere locatie, een fort van de Hollandse waterlinie, had de wens voor een nieuwe inrichting.

Geïnspireerd door de unieke, historische plek midden in het groen is een ontwerp gemaakt voor de werkruimtes, de vergaderruimtes en de entree tevens lunchruimte.

Lees meer

Interieur taartjeswinkel

Interieur taartjeswinkel

De ondernemer van More Pastry in Den Haag had een winkel voor ogen waarbij het interieur geheel samenviel met de authentieke ambachtelijkheid van het product, taarten en gebakjes van pure ingrediënten.  Met een passie voor smaak en pure producten was de uitdaging ook met interieur gedurfd anders te zijn. 

Lees meer

Advocatenkantoor

Advocatenkantoor

Als gevolg van uitbreiding, betrok een advocatenkantoor een nieuwe pand (450 m2). Het pand (klassieke beton-skeletbouw) is volgens de wensen van de klant ingedeeld met een entree, werkkamers, bibliotheek, archief, administratie en een open keuken annex lunchruimte met leestafel.

Lees meer

Informele werksfeer

Informele werksfeer

Voor een zakelijke klant in Dordrecht is na een verhuizing de zolder van een monumentaal pand ingericht als werkruimte met opvallende informele sfeer.  

Lees meer

Kantoor sterrenkundige

Kantoor sterrenkundige

Voor de kantoorruimte op de begane grond van een oud pakhuis (80 m2) is een renovatieplan gemaakt. De wens was rust en ruimte te creëren. Erfenissen van oude aanpassingen zijn weggehaald om te komen tot een ruim en sfeervol kantoor.

Lees meer

Zakelijk en informeel

Zakelijk en informeel

Voor een dienstverlenende organisatie, een pensioenfonds, met 7 werknemers is een ontwerp gemaakt met een moderne en functionele uitstraling. Het doel was een professionele, zakelijke en informele werksfeer te creëren.

Lees meer