Interieur taartjeswinkel

Interieur taartjeswinkel

De ondernemer van More Pastry in Den Haag had een winkel voor ogen waarbij het interieur geheel samenviel met de authentieke ambachtelijkheid van het product, taarten en gebakjes van pure ingrediĆ«nten.  Met een passie voor smaak en pure producten was de uitdaging ook met interieur gedurfd anders te zijn. 

Lees meer

Verhalen van U

Verhalen van U

VERHALEN VAN U is een plek waar mensen verhalen vertellen en delen.


Binnen het thema Retail is de ontwerpopgave een culturele hotspot in het Nieuwe Hoog Cathrarijne in Utrecht. Een culturele instelling, het Centraal Museum, wil hiermee verkennen op welke wijze zij zichzelf in een retailomgeving kan tonen. Het winkelgebied wil met een culturele hotspot het publiek verrassen. 

Lees meer

Landschap voor ontmoeting

Landschap voor ontmoeting

 Binnen het thema Werken & Herbestemmen is de ontwerpopgave de herinrichting van een voormalig bankgebouw naar een bedrijfsverzamelgebouw. Een groep jonge zelfstandige ondernemers in de game-industrie huurt eigen werkruimtes en deelt de voordeur, receptie, entree, gangen en een gemeenschappelijke ruimte.

Lees meer

Het Nieuwe Wachten op Utrecht CS

Het Nieuwe Wachten op Utrecht CS

 WACHTEN is een onvermijdelijk deel van reizen waar de meeste mensen een hekel aan hebben. De Nederlandse Spoorwegen vervoert per dag ruimt een miljoen reizigers.

Lees meer